Kun tietää kuolevansa

Aloitin syksyllä visuaalisen journalismin maisteriopinnot Tampereen yliopistossa. Kiirettä on pitänyt opintojen parissa koko syksyn, kun suhaan bussilla ja junalla Suolahden ja Tampereen väliä. Kiinnostavaa ja antoisaa on ollut.

Meillä on juuri nyt meneillään journalistisen henkilökuvauksen kurssin työpajaan liittyvä 12 x Arki -valokuvanäyttely Tampereen yliopiston päärakennuksen 2. kerroksen kahvilassa, jossa minulta on nähtävillä kuvasarja ”Kun tietää kuolevansa”. Kuvasarja kertoo kuolemansairaan Heidin tarinan. Napauttamalla linkkiä pääsee verkkojulkaisu katseen sivuille, josta voi käydä lukemassa ja katsomassa koko artikkelin.

Olin tämän viikon myös vierailevana opiskelijana tau-photojournalism instagramtilillä. Sielläkin tarinaa voi käydä katsomassa.

Julkaissut tanjakoskinen

Valokuvaaja - photographer

%d bloggaajaa tykkää tästä: